ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

Το Διοικ. Συμβούλιο του 3ου Κυνηγετικού Συλλόγου Αθηνών, με την υπ΄αριθμ: 1/22-2-2022) απόφασή του, προσκαλεί όσα μέλη θεώρησαν άδεια κυνηγίου την περίοδο 2021-2022 να λάβουν μέρος στις εργασίες της Γενική Συνέλευσης με Αρχαιρεσίες που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαρτίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 09.30 στο Εντευκτήριο του Συλλόγου στην Καισαριανή , οδός Νέας Εφέσου 19.
Θα συζητηθούν και θα παρθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.
ΘΕΜΑΤΑ
1. Εκλογή Προέδρου Γεν. Συνέλευσης και δύο Πρακτικογράφων.
2. Εκλογή τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής.
3. Λογοδοσία απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.
4. Εκθέσεις ελέγχου Ελεγκτικής Επιτροπής, Δ΄ Κ.Ο.Σ.Ε. , Διεύθυνσης Δασών Αθηνών για τα έτη 2020 και 2021.
5. Έγκριση Απολογισμού 2020 , Προϋπολογισμού 2021 και αναμόρφωσης Προϋπολογισμού 2021.
6. Έγκριση Απολογισμού 2021 κ΄ Προϋπολογισμού 2022.
7. Ανακοινώσεις και λοιπά απρόβλεπτα θέματα.
8. Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.
Σε περίπτωση μη απαρτίας (που είναι και το πιο πιθανό), η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟY 2022, στην ίδια αίθουσα την ίδια ώρα, με τα ίδια θέματα και θα θεωρηθεί σε απαρτία με όσα μέλη παραστούν.
Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 11 Μαρτίου και ώρα 13.00 στα γραφεία του Συλλόγου, οδός Βερανζέρου 13.
Η Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας από τον κορωνοϊό που θα βρίσκονται εκείνη την χρονική περίοδο σε ισχύ.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚHTIKO ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ                                      ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΥΣΤΗΝΑΙΟΣ